Jak funuguje Justbeenpaid.com

11.02.2012 12:08

JUST BEEN PAID

 

JustBeenPaid! (JBP) a související programy, včetně JSS-Tripler, jsou licencovány pod Spojenými státy Patent 6.578.010 .

Registrace  -      https://adv.justbeenpaid.com/?r=DtJHEwOtn7&s=logogirl

 

Myslíte, že Vám naše banky či Stvební spořitelny zhodnotí peníze nejlépe? Bohužel tomu tak není.. Just been Paid  je nejen výdělečný program ale také Vám zhodnocuje peníze každý den 2% !

 

Jak začít?

Po registraci se nejprve rozhlédněte ve svém účtu - můžete i pomocí videí a návodů, které najdete po přihlášení na Facebook v naší skupině..

 

Postupy v JSS Tripler : 

Zakoupíte (ale nemusíte) pozici za 10 USD = 10 USD dostanete od firmy 

Pošlete finance na hlavní účet JBP , na zakoupení minimálně 1 pozice, ( přes Alert Pay, Solid Trust Pay..) Tedy minimálně 10 USd = i pozice ale čím více pozic si zakoupíte, tím více vzroste Váš denní zisk po dobu 75 dní. 

Registrovat nové členy do Vašeho týmu přes Váš registrační link, a naučit je totéž co děláte i Vy - věnovat se jim.

Po dosažení zůstatku z provizí 10 USD hned kupte další pozici, aby se finance točily a zhodnocovaly, po čase se Vám peníze začnou množit a Vy budete vybírat a převádět přes zahraniční účet na účet ve Vaší bance.

Každý chápe, že všechno nejde provést hned - je třeba investovat a pracovat, aby Vám finance hezky narůstaly. Ani zde není nic zadarmo. Pokud ale čekáte, že budete hned vydělávat statisíce, tak raději práce podobných druhů nedělejte.. Protože i tady záleží jen na Vás a Vaší aktivitě a chtít se učit něco nového...Pak se výsledky 100% dostaví dříve či později... 

 

Každá pozice se zhodnotí po 75 dnech na 15 USD. Tj. máte-li nakoupeno 5 pozic můžete dostat (převést na účet) 75 USD a oněch investovaných 50 USD zase vrátit do hry!! Kolik budete investovat v dalších obdobích už záleží na Vás..